RGNtools

Onder de huismerknaam RGNtools complementeren we het zeer ruime aanbod van hout- en kunststof­bewerkings­gereedschappen van de merken CMT en Rekord.

Omdat het leveringsprogramma van CMT en Rekord niet allesomvattend is, heeft RGNtools met een aantal gerenommeerde Europese fabrikanten samenwerkings­verbanden gesloten, om hun producten te distribueren op de Benelux-markt. Zo worden bijvoorbeeld de schaafmessen en hw wisselmessen geproduceerd in het Ruhrgebied in Duitsland en komen de opgelegde en diamant freesgereedschappen uit Noord-Italië.

Alle RGNtools-producten kenmerken zich door een absolute topkwaliteit, tegen een zeer concurrerend prijsniveau. De meeste producten kunnen uit voorraad geleverd worden.

Speciaalgereedschappen worden op klantspecificatie in maximaal 3 werkweken geproduceerd.

Logo RGN tools

Waarom RGNtools?

  • Absolute topkwaliteit tegen een concurrerend prijsniveau
  • Europese producten
  • Standaardgereedschappen uit voorraad leverbaar, speciaal­gereedschappen met een levertijd van maximaal drie weken

Een greep uit ons assortiment:

RGNtools wisselmesgereedschap

Nee verkopen bestaat niet bij RGNtools! Als de standaard leveringsprogramma’s van Rekord en CMT niet voorzien in uw behoefte, dan zijn er de huismerk-wisselmesfrezen van RGNtools. Een uitgekiend wisselmessysteem, dat gebruik maakt van relatief goedkope Euromessen en zeer korte levertijden kent. Het Combi-line gereedschap voor de eenvoudige productie van kozijnen en ramen op combinatiemachines, is hier een uitstekend voorbeeld van.


Lees verder

RGN tools wisselmesgereedschap

RGNtools opgelegd freesgereedschap

RGNtools biedt een uitgebreid pakket standaard opgelegde frezen (ook wel bestückte frezen genoemd), zoals groeffrezen, paneel- en afrondfrezen. Daarnaast worden razendsnel de meest uiteenlopende speciaalfrezen geproduceerd tegen zeer concurrerende prijzen. Opgelegde speciaalfrezen kunnen binnen 10 werkdagen na goedkeuring van de productietekening worden geleverd.


Lees verder

RGN tools opgelegd gereedschap

RGNtools HWM wisselmessen

Hardmetalen wisselmessen voor CMT-, Rekord- en RGNtools-wisselmesgereedschappen, maar ook voor gereedschapssystemen van andere merken, zoals bijvoorbeeld Karat, Leitz, Oertli, Omas, Oppold etc. Superieure kwaliteit uit Duitsland. Verkrijgbaar in verschillende hardmetaallegeringen en verschillende slijpgeometrieën.


Lees verder

RGN Tools wisselmessen

RGNtools schaafmessen

HW en HS schaafmessen voor zowel conventionele schaafgereedschappen als snelwisselsystemen (zoals onder andere Centrofix, Centrolock, Tersa en Variplan).

Topkwaliteit uit Duitsland. Verkrijgbaar in verschillende staalkwaliteiten voor verschillende toepassingen en houtsoorten. Bijna alle messen kunnen ook in afwijkende lengtematen worden geleverd.


Lees verder

RGN Tools schaafmessen

RGNtools diamantgereedschappen

Diamant gereedschappen voor industriële toepassingen met uitstekende snij-eigenschappen en zeer lange standtijden, voor alle toepassingen waar gereedschappen met hardmetalen snijkanten niet voldoen.

Naast de standaard diamantgereedschappen van CMT leveren wij ‒ op aanvraag ‒ boren, bovenfrezen, spilfrezen, CNC-frezen, kantenlijmfrezen, verspaners en cirkelzagen met verrassend scherpe prijzen en onvoorstelbaar korte levertijden.


Lees verder

RGN tools diamantfrezen

RGNtools kettingfreesgereedschappen

RGNtools-kettingfreesgereedschappen voor zowel stationaire als handkettingfreesmachines. De HS freeskettinggarnituren onderscheiden zich door hun goede snij-eigenschappen en het gepatenteerde kogellagersysteem, dat een lange levensduur van de garnituren garandeert en bijzonder eenvoudig te vervangen is.

Verkrijgbaar in diverse A-maten, breedtes, snijlengtes en -dieptes.


Lees verder

RGN Tools freeskettingen

RGN tools gatsteekbeitels

HS en HW gatsteekbeitels voor horizontale en verticale gatensteekmachines van praktisch alle merken. HS gatsteekbeitels in de populaire maten kunnen uit voorraad geleverd worden. Op aanvraag zijn ook speciale gatsteekbeitels te leveren die meerdere gaten in één bewerking kunnen steken.


Lees verder

RGN Tools gatsteekbeitels